International Conference Financial Industry 2023

PE-seminar Riskmanagement binnen de Financiële Sector

10 PE-punten
1250 US Dollar

25 – 26 april 2023
08.30 – 17.30u alle twee dagen

Torarica Resort
Paramaribo

AethiQs organiseert op 25 en 26 april 2023 in Paramaribo i.s.m. Interpoint Caribbean, Skills Academy BV, het CRO Institute, Assuria Verzekeringen en de Kring van Actuarissen in Curaçao en Suriname (KriACS), de International Conference Financial Industry, gericht op financiële professionals bij pensioenfondsen, verzekeraars, banken en toezichthouders in Suriname en het Caraïbisch gebied.

Op welke wijze kan risicomanagement, compliance & integriteitsmanagement écht een waarde creërende factor zijn voor financiële instellingen? Hoe kan risicomanagement op een effectieve wijze geïmplementeerd worden, rekening houdend met de organisatiecultuur?

Vergroot jouw relevantiewaarde door deze sessie bij te wonen en meld je aan voor een exclusief adviesgesprek met dr. Vijay Gangadin MBA, partner bestuurder bij strategisch adviesbureau AethiQs!

Deze bijeenkomst wordt geaccrediteerd met 10 PE-punten bij het Koninklijk Actuarieel Genootschap. Bent u actuaris? U kunt op basis van het programma PE-punten aanvragen! Dt geldt ook voor andere beroepsgroepen. Claim uw PE-punten door het bijwonen van dit seminar.

Ben jij werkzaam in of voor een organisaties in de Caribbean en wil jij meer weten over Risk & Compliance en wil jij een stap zetten in het vak? Meld je dan nu aan voor dit seminar en voor een één-op-één adviesgesprek over de volgende stap in Risk & Compliance binnen jouw organisatie.

Samenwerkende partijen:

Voor wie?

Dit seminar is bij uitstek bedoeld voor professionals die zich willen verdiepen in risicomanagement, compliance & integriteit en actuariële ontwikkelingen.

Wij denken in ieder geval aan mensen met één van de volgende functies:

  • Actuaris
  • Accountant
  • Risk & Compliance Officer
  • Bestuurslid of bestuurder pensioenfondsen
  • Jurist, werkzaam of gerelateerd aan een financiële instelling
  • Toezichthouder
  • CRO of bestuurder van een verzekeringsorganisatie en/of bank

Wat ga je doen?

Wat maakt dat jouw relevantiewaarde toeneemt?
Je volgt 3 presentaties van experts per dag. Zij benaderen de onderwerpen governance, risicomanagement en compliance vanuit verschillende perspectieven. Je hebt de mogelijkheid om na het congres in een één-op-één gesprek over risk & compliance binnen jouw organisatie te praten.

Investering opleiding:

Jouw investering: 1250 US Dollars all in
Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers per dag.

PE-punten:

Datum:

10 PE-punten aangevraagd

25 – 26 april 2023

Programma:

Tijdens deze twee dagen, wordt u meegenomen in verdieping en verbreding rondom risicomanagement, compliance & integriteit en actuariele thema’s. Schrijf u nu al in en wees een van de eerste personen die een plaast weet te krijgen. Vorig jaar zaten we we snel vol.

Drs. D. Rishi Parbhudayal AAG
COO bij Assuria Verzekeringen.

Drs. John Mahboeb, directeur Caribbean Skills Academy

Dr. Vijay Gangadin
Partner AethiQs

Drs. Suniel Nandpersad
Voorzitter Kring van Actuarissen in Curaçao en Suriname (KriACS)

Literatuur:

U krijgt een digitaal boek van Risicomanagement: Sympathieën of antipathieën? Tien dominanties van het vak, die niet meer relevant zijn van de hand van Dr. Vijay Gangadin MBA. Wilt u dit al eerder online lezen, kijk dan hier.

Dagvoorzitter:

Drs. John Mahboeb, directeur Caribbean Skills Academy: Risk Trajecten Centrale Bank Aruba en de Haven van St. Maarten.

Locatie:

Torarica Resort Paramaribo

Mr. L.J. Rietbergplein 1
Paramaribo, Suriname
+597 471-500

Overnachten in het Torarica Resort
Wanneer u een overnachting wilt boeken in het hotel, kunt u dat rechtstreeks regelen bij het hotel. Mail uw aanvraag naar Torarica Resort met de heer John Mahboeb in kopie. Meldt bij uw boeking het volgende: ‘Corporate rate Interpoint ICFI 2023’ en dat u graag gebruik maakt van de corporate rate van Interpoint.

Liever Incompany of Personal Learning?
Als je meer wilt weten over andere mogelijkheden om deze training te volgen, neem dan contact op met Harmen van der Panne.

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of stuur een tweetbericht.