Hallo Datamanagement en digitalisering!

Datamanagement behoort tot de standaarduitrusting van het management

Wij zijn datamanagementadviseurs. Data en digitalisering zijn twee belangrijke drijvers van veranderingen voor organisaties. Bij onze klanten zien wij vraagstukken op het gebied van data governance, databeleid, data science en hoe deze nieuwe vormen van technologie de organisatie kunnen ondersteunen in haar strategie. Er zijn verschillende specialisten op dit vlak en onze toegevoegde waarde ligt in het verbinden van de strategie aan de operatie en het creëren van een taal die voor alle lagen herkenbaar en begrijpbaar is. Wij helpen u en staan naast u om u met onze kennis en in vertrouwen te adviseren en te ondersteunen. En maken zaken niet onnodig complex, het gaat bij ons altijd om ontstapelen in plaats van stapelen. Zaken daar waar kan te vereenvoudigen en niet te compliceren. Dit in combinatie met onze Surinaamse achtergrond en internationale ervaring brengen wij u het beste van beide werelden. Altijd passend, prikkelend en pakkend.

Vanuit onze expertise, de liefde voor het vak compliance en integriteit en onze cross sectorale ervaring delen wij onze kennis. In het geloof dat je kennis kunt delen, zonder deze kwijt te raken. Wenst u echt een stap te zetten naar betekenisvol compliance & integriteitsmanagement? Wij staan dan naast u in de rol zoals u die voor ogen heeft. Dit kan zijn als adviseur, projectleider, interim of als opleider. Voor elke functie die wij bekleden telt dat wij uw relevantiewaarde verhogen.

Met onze lenigheid van geest kijken we altijd over sectoren heen. Want waarom zou wat in de ene sector werkt ook niet in de andere kunnen werken? Als je teruggaat tot de kern, zie je vergelijkbare oplossingen voor hele verschillende soorten organisaties. Van pensioenfondsen tot publieke omroepen, van zorginstellingen tot financiële instellingen. Voor al deze organisaties geldt dat je alleen relevant kunt blijven als het duidelijk is wat je bestaansrecht is, vandaag, morgen en overmorgen.

Elke bestuurder neemt beslissingen te midden van toenemende complexiteit. Vraagstukken van uiteenlopende aard vragen om keuzes en beleid. Daarbij moet je rekening houden met afhankelijkheden, onzekerheden en de belangen van een uitdijende groep stakeholders. Maar tellen al die afzonderlijke beslissingen nog wel bij elkaar op? Dragen ze bij aan het bestaansrecht en het voortbestaan van je organisatie?

Wees eerlijk. Wat is nu de relevantie van jouw organisatie? En over 5 jaar? 10 jaar? Dat is een hele fundamentele vraag. Een vraag die vaak uit zicht raakt in de dagelijkse dynamiek van een organisatie.

Het is dé centrale vraag achter alles wat AethiQs doet. Wij werken voor maatschappelijk relevante organisaties. Wij helpen hen relevant te zijn en te blijven. Wij noemen dat Relevantiewaarde. We gaan daarbij altijd terug naar de kern. Samen met onze klanten bepalen we wat de basis is voor de continuïteit én de geloofwaardigheid van hun organisatie. Zodat ze vandaaruit kunnen beslissen, besturen en bouwen aan een relevante toekomst.

Wij doen dat niet alleen vanuit onze actuele kennis, maar meer nog vanuit 3x liefde: voor onze klanten, voor de vakgebieden waarin we actief zijn, en voor al onze collega’s, onze Relevantieadviseurs.

AethiQs. Remain Relevant

 

Onze diensten zijn:

  1. Datamanagement en Power BI opleidingen en trainingen
  2. Coachen van datascientists
  3. Uitvoeren van data integriteitsanalyses
  4. Realiseren en operationaliseren van datamanagementbeleid
  5. Operationaliseren kritische data-elementen
  6. Implementeren van data gedreven communicatie
  7. Begeleiden van organisatie naar een hoger niveau van volwassenheid voor datamanagement
  8. Tijdelijk invullen van de data functies (interim en outsourcing)
  9. Artificial intelligence oplossingen die uw strategie versterken

Data ethiek, het goede doen en dat doen

Al onze diensten zijn passend, prikkelend en pakkend in aanpak. Altijd met u organisatiegrootte voor ogen. Wij gaan niet iets adviseren waar u niets aan heeft. Dit is onze professionele belofte aan u.

Kennismaken en kennis delen?

 

Uw compliance vraagstukken waar wij door geïnspireerd worden >

 

Vertel het ons.
Wij luisteren naar jouw relevantie.

Of stuur een tweetbericht.